• Kempenonline.net
  • Kempenonline.net
  • Kempenonline.net
  • Kempenonline.net
  • Kempenonline.net
  • Kempenonline.net
  • Kempenonline.net
  • Kempenonline.net
  • Kempenonline.net
  • Kempenonline.net

Dag 4, Finale avond

De laatste van vier avonden waren wij er weer bij. Allereerst bij de sprint
met vliegende start over 600 meter.
Daarna de prominentenrit en verwelkomde speaker Cor Boon, Prins Piet Culina
de 43ste Prins Der Muggenzifters, Dick Zumker, wethouder Gemeente Bladel,
Maarten Rijntjes van Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen Bladel, Bram Dirkx
van Feesttempel AMBIANI. Hun sprint over 250 meter werd glansrijk gewonnen
door de gastheer van het evenement Bram Dirkx hierbij fel op de huid gezeten
door Prins Piet Culina.
Keizerin werd opnieuw Kim Daniels rijdend voor Korfbalvereniging Bladella
De supersnelle Pleun van Roosmalen werd opnieuw Keizer. Zie voor meer info.
http://www.wazbladel.nl/

Onder mooie weersomstandigheden werd zondag 20 oktober de appelflappentocht
verreden. Met ruim 850 deelnemers werd het een groot succes.
De deelnemers dachten dat het een makkie was, mooie bospaden en een droge
ondergrond, tot de laatste kilometer kwam....

Een heel groot compliment aan alle vrijwilligers (ca 80!) die dit mee
mogelijk gemaakt hebben, bedankt!!!
Helaas is ook een deelnemer wegens een ongelukkige valpartij naar het
ziekenhuis vervoerd. Wij wensen hem enorm veel sterkte en een spoedig
herstel toe.

Op zaterdag werden tijdens de 2e  etappe van de ARGOS OIL 8 van Bladel afwachtingswedstrijden gereden, o.a. de jeugdcategorieën  1 t/m 7 .  Cat. 1 rijdt  6 Km.   Cat. 7 rijdt 30 Km.

De oudste junioren klassieker ,de Acht van Bladel, waar voor de 64ste keer de beste junioren van Nederland zullen aantreden. Aangevuld met topteams uit België, Engeland en de Nationale Selectie Zuid-Afrika.
Van de 148 gestarte renners op vrijdag, gaan er nu in deze 4 etappe nog 74 renners van start voor de tijdrit van 9 Km. in het centrum van Bladel.
Gemiddelde snelheid van de winnaar was 42.349 Km/ h.
Bron: romers.nl

De oudste junioren klassieker, de Acht van Bladel, waar voor de 64ste keer de beste junioren van Nederland zullen aantreden. Aangevuld met topteams uit België, Engeland en de Nationale Selectie Zuid-Afrika.
In deze zeer natte 3 etappe gaan nog 82 renners van start voor 3 omlopen met in totaal 91 Km.
8 renners hebben in deze etappe de strijd gestaakt, gemiddelde snelheid van de winnaar was 39.777 Km/h.
Bron: romers.nl

De oudste junioren klassieker, de Acht van Bladel, waar voor de 64ste keer de beste junioren van Nederland zullen aantreden. Aangevuld met topteams uit België, Engeland en de Nationale Selectie Zuid-Afrika.
In deze 2 etappe gaan nog 102 renners van start voor 2 omlopen met in totaal 120 Km.
23 renners hebben in deze etappe de strijd gestaakt, gemiddelde snelheid van de winnaar was 42.349 Km/h.
Bron: romers.nl

De oudste junioren klassieker ,de Acht van Bladel, waar voor de 64ste keer de beste junioren van Nederland zullen aantreden. Aangevuld met topteams uit België, Engeland en de Nationale Selectie Zuid-Afrika.  In deze 1ste etappe gaan 168 renners van start voor 3 omlopen met in totaal  107.2 Km.  In deze 1ste etappe hebben 42 renners de strijd gestaakt en 4 kwamen buiten de tijdslimiet binnen. De gemiddelde snelheid van de winnaar was 39.794 km/h.  Bron: www.romers.nl

De 64e Argos Oil 8 van Bladel. De primeur van dit jaar: een tweedaagse voor Cycling&Tandems, onderdeel van de KNWU Topcompetitie Tandem & Cycling (TCT & TCC) met ondersteuning van Stichting Promotie Gehandicaptensport Nederland (SPGN). Op zondag een Individuele tijdrit Cycling en Tandems over 9 Km. met start en finish op de markt in Bladel.

De 64e Argos Oil  8 van Bladel. De primeur van dit jaar: een tweedaagse voor Cycling&Tandems, onderdeel van de KNWU Topcompetitie Tandem & Cycling (TCT & TCC) met ondersteuning van Stichting Promotie Gehandicaptensport Nederland (SPGN).  Op zaterdag een criterium van 1 uur en 3 ronden, start en finish aan de Lange Trekken in Bladel.

Dinsdag 15 januari: Voor de eerste prominentenrit van de avond verwelkomde speaker Cor Boon, Prins Freek de 42ste Prins Der Muggenzifters, Hans van Voskuijlen van Van Voskuijlen & Koekkoek Notarissen Bladel, Jos Bosch rector/bestuurder  Pius X College die Jan Poels voor hem liet fietsen en niet de minste maar wel de kleinste Burgemeester Gemeente Bladel Boy Swachten op de fiets. Hun sprint over 250 meter werd glansrijk gewonnen door Prins Freek.
De 2e  en laatste prominentenrit van deze finale avond.De directeur Branded Sales & Marketing Argos Oil Jan Dirks kon niet door de sneeuw Bladel bereiken en werd vervangen door Toon Voorbraak oud rector/bestuurder  Pius X college,  Financieel directeur Wagenbouw Hapert Ad Keeris, directeur grond-, weg- en   , Financieel directeur Wagenbouw Hapert Ad Keeris, directeur grond-, weg- en  waterbouw Roos Groep Peter Roos en Voorzitter Stichting Wielerevenementen Het Snelle Wiel Hans Dorscheidt werden door speaker van dienst Cor Boon aan de tand gevoeld over wat hen beweegt enzovoort. Peter Roos triomfeerde in deze sprint die een leuk bedrag voor de organiserende stichting in het laatje bracht. 
Dinsdag 15 januari: De laatste koppelrit, nog een keer tot het uiterste gaan. Tevens kon het team dat zich op de meest ludieke of originele manier kon presenteren de Loe Loe prijs, een blad bier, in de wacht slepen. Zeer markante personen zoals, struisvogels, Johnnies , Anita’s en Muppets die al fietsend probeerde alle vier tegelijkertijd aan te komen. Er werd gestreden tot de laatste meters. De punten drie voor de winnaar en twee voor de verliezer voor de laatste keer opgeteld en de eindstand was bekend.
Bij de dames ging de winst in het algemeen klassement voor de derde keer oprij naar Marlou Bruurs en Mandy Janssen bij gestaan door coach Wim Vissers uitkomend voor Team King / Pannenkoekenherberg Hollandershoeve Reusel met een puntentotaal van 101. Bij de heren Het team van de ASML Bikers / Ronald McDonaldhuis Veldhoven met de renners Michel van Rooij, Hansen Janssen en coach Peer Beckers legde met 97 punten beslag op de eerste  plaats. Tevens gingen ze als hun alter ego Muppets met de Loe Loe prijs aan de haal.
Keizerin werd met een totaaltijd 162.16 seconden die ze nodig had voor de 3400 individuele meters bij de dames opnieuw Kim Daniels rijdend voor Korfbalvereniging Bladella – dames 50 jaar / Café d’n Bel. De supersnelle en kersverse Open Nederlands Kampioen op de Rollen Pleun van Roosmalen werd opnieuw Keizer. Hij legde zijn 5300 individuele meters af in 213.19 seconden.
Na de diverse dankwoorden, richting organisatie, sponseren, renners, rensters, coaches, masseurs, Carlo Leijten, Rob klessens en natuurlijk supporters en publiek werd er afgesloten met de woorden tot volgend jaar bij de 41ste WielerAvondZesDaagse.
Maandag 14 januari, het eerste onderdeel een sprint over 400 meter met vliegende start. Na de pauze de eerste vier prominenten van deze avond. Jan Daniels van Café Den Bel, Frank van Hoof van Brasserie ’t Spoorke, Wil Wouters van Sportcafé Bladel en Jack Heijkoop van Eetgelegenheid Den Dis / Catering werden om half negen op het podium geroepen. In deze rit over een halve klok ging de eer en roem naar Frank van Hoof.
Na de 2e  pauze werd het podium vrijgemaakt voor de tweevoudig beste Kerstman van de Wereld Stefan Veroude, Voorzitter TWC Het Snelle Wiel Jurgen van  Limpt, Prowork Home Systems eigenaar Michiel Jansen en Marcel Moors van Physalis Catering en kookstudio. De voorzitter van de wielervereniging van het jaar 2012 TWC Het Snelle Wiel was met 1/10 sec. Michiel Jansen net te snel af.